Amazon Web Services

Amazon advanced consulting partner

Amazon Web Services

Versterk je concurrentiepositie en profiteer optimaal van digitalisering met het Amazon Webservices cloudplatform. AWS is ontworpen voor gebruik op grote schaal, maar ondersteunt tegelijkertijd start-ups met workloads zoals een traditionele lift & shift IAAS-aanpak tot een meer cloud-native of serverloze aanpak. Sentia is klaar voor de oplossingen van AWS, waardoor jij elk moment innovatie kunt ontplooien.

 

The platform is designed and managed by our certified experts, using only the best of class infrastructure and hardware. The cost-effective infrastructure improves IT efficiency and puts you in control of your resources. On top of that, Sentia Cloud is ready for hybrid cloud and DDOS protection and we facilitate a full suite of managed services that help you lead the way.

high-performance data processing.png

High-performance dataverwerking

ultimate business flexibility.png

Ultieme bedrijfsflexibiliteit

Group.png

Breed scala aan services

Sentia’s cloud landing zones aanpak biedt klanten zekerheid doormiddel van account en VPC-structuren, die zorgen voor controle op de kosten, veiligheid en toegangsbeheer. Het AWS cloudplatform faciliteert de pijplijnen voor automatisch deployment van accounts, inclusief de benodigde verbindingen aan de pijplijn van het hoofdplatform. Benut volledig geautomatiseerde deployment en profiteer van consistentie, nauwkeurigheid en schaalbaarheid.

Geauditeerde MSP-partner

Sentia is een van de weinige AWS Managed Service Providers wereldwijd. Deze titel is een uitzonderlijke status in het AWS Partner programma, gevalideerd door een strenge audit van onze technologische vaardigheden. Dit verzekert jou er niet alleen van dat we bekwaam zijn in cloudinfrastructuur en applicatiemigratie, maar ook dat we uitzonderlijke waarde toevoegen met het proactieve monitoren, automatiseren en managen van klantomgevingen.

You have a vision. We help you spark it into action.

Contact us using the form below,
call (+32) 09 274 29 00 or e-mail us at info@be.sentia.com